top of page
Ballast-Nedam.png
person.png
Contact name:
Email: 

Ballast Nedam is een ontwikkel- en bouwonderneming waarbij de projecten de kern van het bedrijf vormen. Via een directe en open dialoog met haar klanten en partners ontwikkelt Ballast Nedam toekomstbestendige gebouwen en infrastructuur. Kwaliteit is daarbij één van de kernwaarden van het bedrijf.

 

Asfaltverwerking en asfaltploegen zijn belangrijk in de DBFM(O)-projecten en de integrale onderhoudsprojecten van Ballast Nedam, maar zeker ook binnen de lokale projecten waar Ballast Nedam bij betrokken is. De bedrijfsonderdelen Ballast Nedam Road Specialties en Dibec zorgen er voor dat Ballast Nedam de complete procescirkel van asfalt in huis heeft. Dibec richt zich op de verbetering van het asfaltverwerkingsproces via kwaliteitsparameters. Zo wordt een homogenere kwaliteit verwezenlijkt. Ballast Nedam Road Specialties richt zich op de kwaliteitsborging in de verwerking.

 

Het is van groot belang om te blijven investeren in innovatie en kwaliteitsverbetering. Daarbij gelooft Ballast Nedam in de kracht van samenwerking, tussen verschillende marktpartijen en onderwijsinstellingen. Zo kunnen stappen gemaakt worden in de verdere verbetering van asfalt en kan Nederland haar leidende positie op het vakgebied behouden en blijven voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van klanten.

bottom of page